Comisia Nationala a Femeilor Deficiente de Vedere din Romania doreste sa organizeze in perioda 25 iunie – 2 iulie 2018 ”Tabăra FEMINA” – o activitate in colaborare cu Filiala Judeteana Arad si Filiala Judeteana Maramureș sub egida ”MEMORIALUL VALENTINA CIORNEI ” , asa cum a stabilit in Strategia Nationala de Activitati propusa in cadrul Adunarii Nationale Generale ce a avut loc la Piatra Neamt.

Activitatea se va desfasura in perioada 25 iunie – 2 iulie a.c. judetul Maramures la Motelul Popasul Izei , localitatea Săliștea de Sus.

„Tabăra prieteniei” este un proiect pilot care se doreste a veni in sprijinul femeilor deficiente de vedere din Romania, cu scopul de a isi imbunatati/consolida deprinderile si abilitatile casnice.

In cele 7 zile vor fi organizate ateliere de lucru pe diverse domenii: dezvoltare personala, culinar, gastronomie, abilitati manual-practice (calcat, menaj), modelaj – in premiera atelier de olărit in localitatea Săcele. In paralel cu aceste activitati vor avea loc si o serie de excursii in zonele limitrofe printre care dorim sa evidentiem vizitarea Muzeului ”Tărăncii Române” din orasul Dragomirești.

Cui i se adreseaza ”Tabăra FEMINA”:

– doamnelor si domnisoarelor cu varsta peste 18 ani care sunt membre in cadrul A.N.R., au cotizatia platita la zi, sunt dornice de socializare, prietenoase, cu deschidere spre provocari noi, usor adaptabile la programul stabilit de organizatori si, desigur, dispuse sa invete si sa isi perfectioneze abilitatile anterior amintite in cadrul acestei activitati in care traineri vor fi de asemenea doamne deficiente de vedere, cu o vasta experienta personala de viata cotidiana, dornice de a impartasi din secretele lor participantelor ce doresc sa beneficieze de aceste experiente pretioase.

Rugam respectuos Presedintii Filialelor, Doamnele Presedinte ale Comisiilor de Femei Teritoriale si Referentii Culturali sa conlucreze pentru a informa potentialii doritori si sa ne transmita pana la data de 15 iunie cate o reprezentanta din fiecare Filiala.

Pentru mai multe informatii luati legatura cu doamna Presedinta a Comisiei de Femei a Filialei Judetene Arad   Anuța Chiș   tel: 0745267476

Laura Danila  tel: 0740056208  

Cu deosebita considerație

Laura Dănilă