Se pot înscrie la concurs candidate care împlinesc minimum 18 ani și maximum 40 de ani în anul 2011.

Comisia de Femei propune şi Consiliul Director aprobă următorul regulament pentru faza pe filială:

Candidatele vor parcurge următoarele probe:

  1. Vestimenţatie şi coafură. Concurentele se vor prezenta în ţinută de zi cu o coafură care să le avantajeze. Vor fi punctate calitatea, originalitatea şi adecvarea vestimentaţiei şi a coafurii.
  2. Proba de ţinută corporală– statică şi în mișcare. Se va efectua o deplasare într-un spaţiu determinat. Pentru a asigura principiul perfectei egalităţi de şanse, candidatele practic nevăzătoare vor avea dreptul de a studia în prealabil traseul propus pentru deplasare.
  3. Proba de dans clasic de societate, mai precis tango. Organizatorii se vor îngriji de identificarea unui partener pentru concurente.
  4. O probă de dans modern în grup, a turor concurentelor. Organizatorii vor pune la dispoziţie tehnica audio şi muzica pentru fiecare probă de dans. Se va utiliza câte o piesă muzicală pentru fiecare probă. Juriul se va îngriji ca participantele să nu se obstrucționeze voluntar sau involuntar.
  5. Autoprezentare a concurentei cu reliefarea calităţilor şi defectelor personale. Vor fi apreciate farmecul şi originalitatea prezentării.