n curând, La TV Cinemaraton, veți putea urmări vestita comedie cinematografică, Nea Mărin miliardar

Postul TV Cinemaraton, în parteneriat cu fundația Cartea Călătoare, transmite în prima duminică din fiecare lună, la ora 18, un film artistic accesibilizat pentru nevăzători.

Duminică 5 aprilie la ora 18, veți putea urmării filmul „Nea Mărin miliardar”.

Filmul va fi reluat după o săptămână.

Postul tv Cinemaraton poate fi urmărit de abonații rețelei Digi. Dacă nu prindeți deja postul, rugați un prieten să dea o căutare automată pe televizorul dvs.

Sinopsis Nea Mărin Miliardar

Nea Marin (Amza Pellea), ajuns la mare, se trezeste peste noapte in rolul unui miliardar american care trebuie sa aiba de-a face cu mafioti, presa, viata de lux si cate si mai cate. Acest lucru insa nu-l sperie. El rezolva lucrurile cu calm, la fel ca la el in sat, unde Veta (Draga Olteanu-Matei) era consilierul lui de baza si – nu in ultimul rand – sotia lui. Cu o distributie de mare spectacol, Sergiu Nicolaescu reuseste sa dea lovitura si sa realizeze cea mai cunoscuta comedie romaneasca.

Una dintre cele mai reusite…

citeşte

Nea Mărin (Amza Pellea), ajuns la mare, se trezește peste noapte în rolul unui miliardar american care trebuie să aibă de-a face cu mafioți, presă, viața de lux și câte și mai câte. Acest lucru însă nu-l sperie. El rezolvă lucrurile cu calm, la fel ca la el în sat, unde Veta (Draga Olteanu-Matei) era consilierul lui de bază și -nu în ultimul rând -soția lui. Cu o distribuție de mare spectacol, Sergiu Nicolaescu reușește să dea lovitura și să realizeze cea mai cunoscută comedie românească.