Noutăți

22 05, 2017

Lansarea cărţii “Constelaţia Homer – O Antologie a Scriitorilor Nevăzători din România”

Joi, 25 mai 2017, ora 16:00, va fi lansată la sediul Bibliotecii Judeţene “ Octavian Goga” cartea , “Constelaţia Homer – O Antologie a Scriitorilor Nevăzători din România” de Radu Sergiu Ruba. Cartea va fi prezentată de scriitorii : Cornel Udrea, Mircea Petean şi Radu Sergiu Ruba.

22 05, 2017

PRESELECTIE FESTIVALUL ION BLAJAN SI FESTIVALUL VASILE SNACOVEANU EDITIA 2017

Prin prezenta va anuntam  organizarea preselectiei interpretilor pentru participarea la Faza Finala a festivalelor concurs de interpretare  muzicala „Ion Blajan”sectiunile  (muzica populara si romante) si „Vasile Snacoveanu” (sectiunile muzica usoara, folk si interpretare instrumentala) .

 

Preselectia va avea loc in data de 27 mai cu incepere de la ora 9:30 la sediul filialei situat pe strada Baba Novac, numarul 15, apartament 3.

 

Solistii vocali au obligatia de a se prezenta la concurs cu negativ.

22 05, 2017

IMPACT 144

Anunţăm membrii filialei că suntem în posesia revistei în format audio Impact numărul 144. Cei care doresc pot intra în posesia revistei prin intermediul serviciului cultural.

17 05, 2017

Noutăți privind Cardul European pentru Dizabilitate

Noutăți privind Cardul European pentru Dizabilitate

Astăzi, 16 mai 2017, am avut, la sediul Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, o întrevedere cu responsabilii proiectului de realizare a Cardului European pentru Dizabilitate.

Ca urmare, vă aduc la cunoștință că primul lot de carduri, aproximativ 5 mii, va fi distribuit către Direcțiile Generale de Asistență Socială județene la începutul lunii iunie.

În vederea tipăririi unei noi serii de carduri, am negociat cu reprezentanții ANPD simplificarea procedurii și implicarea directă a filialelor ANR fără a mai apela la DGASPC-uri.

 

În acest sens, vă rugăm să comunicați membrilor filialei dumneavoastră faptul că pot beneficia gratuit de Cardul European pentru Dizabilitate și să centralizați cererile primite.

 

Pentru obținerea cardului sunt necesare următoarele:

 

–       Cererea tip, care se regășește în […]

8 05, 2017

Depalsare in teritoriu 9 mai

PE PARCURSUL ZILEI DE 9 MAI SE SUSPENDA PROGRAMUL CU PUBLICUL DEOARECE ASIGURAM ASISTENTA ADMINISTRATIVA IN TERITORIU. PROGRAMUL CU PUBLICUL SE VA RELUA INCEPAND CU DATA DE 10 MAI.

 VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

2 05, 2017

Rezultatele Concursului Semestrial de Cultură Generală Turda

Concursul semestrial de cultura generala a avut loc la sediul Sucursalei Turda a Filialei  Județene Cluj a A.N.R. în ziua de vineri 28  aprilie.

Clasamentul este urmatorul :

locul I domul Nagy Sandor

locul II doamna Borza Rozalia

locul III domnul Predescu Petre

mentiune doamna Hideg Maria

 

27 04, 2017

PROGRAM SPECIAL 1 MAI 2017

PE PARCURSUL ZILEI DE 1 MAI SE SUSPENDA PROGRAMUL CU PUBLICUL. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI VA URAM ODIHNA PLACUTA IN MINICONCEDIUL DE 1 MAI !

INCEPAND CU DATA DE 2 MAI SE VA RELUA PROGRAMUL OBISNUIT.

21 04, 2017

Concursul Semestrial de Cultură Generală Turda

Concursul semestrial de cultură generală va avea loc la sediul Sucursalei Turda a Filialei  Județene Cluj a A.N.R. situat pe strada Republicii,nr.4,ap.5, în ziua de vineri 28  aprilie a.c. cu începere de la ora 11:00. Vor fi vizate domenii de larg interes cum ar fi : istorie, geografie, literatura,științe,etc.

Premiile vor fi in valoare de 470 lei dupa cum urmeaza :

·         locul I 150 lei;

·         locul al II lea 130 lei;

·         locul al III lea 110 lei;

·         mentiune 80 lei.

Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare și fie  cel mai bun să câștige !

21 04, 2017

Concursul semestrial de Cultură Generală Cluj-Napoca

Concursul semestrial de cultură generală va avea loc la sediul Filialei  Județene Cluj a A.N.R. situat pe strada Baba Novac nr.-ul 15, ap. 3, în ziua de joi 27 aprilie a.c. cu începere de la ora 13:00. Vor fi vizate domenii de larg interes cum ar fi : istorie, geografie, literatura,etc.

Premiile vor fi in valoare de 470 lei dupa cum urmeaza :

·         locul I 150 lei;

·         locul al II lea 130 lei;

·         locul al III lea 110 lei;

·         mentiune 80 lei.

Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare și fie  cel mai bun să câștige !

21 04, 2017

Revista braille ,,Litera Noastră” nr. 3.

De astăzi  începând, membrii filialei, abonaţi la revista “Litera noastră” ediţia braille, pot intra în posesia numărului 3 aferent lunii martie pe anul 2017.